emmandersson!

Kategori: Inspiration

sommar inspo

Imorgon är det redan 1 juni, tiden går så sjukt fort! Det är endast 6 dagar kvar i skolan !! fyfan va gött. Känns som denna sommarn kommer bli riktigt amazing;)

Nu har jag precis käkat så inväntar gladiatorena nu :) bloggar mer imorgon.

tattoo inspo

 

Är så himla sugen på att tatuera mig, det har jag vart jäkligt länge. Men kan inte rikitgt bestäma mig vad eller vart men den längst upp till vänster är så fin så skulle vilja skriva in mormors födelsedatum i romerska siffror där. Tycker det är galet snyggt med tatueringar (när det är i måttlig mängd såklart). Kommer göra de nån gång efter jag fyllt 18 tror jag:))

galet snygg tjej

Irina shayk är så jädra snygg så det är sjukt, blir nästan lesbisk haha. Nä men kolla på henne bara, håret, ögonen, ögonbrynen, KROPPEN ja allt inprinsip, finner bara ett ord, perfektion. Om man endå såg ut så.

primeboots+

ååh vad jag vill ha dessa boots, nununu! Helt kär ju hihi. Lite annorlunda eftersom alla har ju dom andra helt vanliga primebootsen. Synd att jag precis köpte mig ett par Urban Project skor..men lätt att jag ska köpa dessa om ett tag! 

höstinspo

Tjenis, idag har det vart en riktig slappis-dag kollat gossop girl och pluggat lite matte. Känner att hösten börjar komma nu vilket är super mysigt tycker jag. Då man kan börja använda goa tjocktröjor och mmm. me love.

want+

Här är lite saker på vad jag ska köpa. Några saker har jag redan köpt men Daniel wellington klockan och Odd Molly blusen är nästa köp! Måste nog ta och skaffa ett jobb för allt jag vill köpa!hihi