emmandersson!

klassdag på orust

Hallu, igår var vi på Orust med klassen där vi rodde och grillade hamburgare, mysig dag. Efter det tog jag sommarlov och de är så jävla gött att tvåan är gjord nu!! wiie denna sommarn kommer bli grym känner jag redan :D

lång helg

Vi har vart lediga torsdag-söndag och spenderade alla dagarna med denna skönhet ;) I torsdags kollade vi först studenten sen på kvällen blev de lite festlighet, fredan var lugn bara och på lördan drog vi till aqua i Vänersborg och det vart en väldigt lyckad kväll :D

Fyfan va du är bra!!!

Grattis till studenten min finaste bästis!! så grym är du!!

Åh nästa år är det min tur, längtar något fruktansvärt, trean kommer nog gå jäkligt fort, och vi har bara roliga ämnen kvar att läsa det gör det hela ännu bättre:D wihoo!

Idag har jag ätit så jävla mycket, mår så illa just nu.. varför ska de vara så gott med mat för?! Väntar iallafall på sega Jonnus som ska komma hit så blir det nog lite festligheter ikväll :)

klar i skolan!!

Tjena, allt bra med er? med mig är det super bra. Idag hade vi en kompleterings dag då vi fick arbeta med vilka ämnen vi ville, och jag är äntligen klar med matten trodde verkligen att jag skulle få F men efter unegär fem timmar så vart ja klar. Att jag ALDRIG mer kommer läsa matte och engelska den känslan går inte ens att beskriva, helt underbar. Detta firade ja med att baka bullar, åt fyra stycken!!haha kan inte stå emot bullar, därför får ja köra extra hårt på morgondagens träning :)

about last night

 

Har inget roligt att blogga om idag så tänkte bjussa på ett litet film tips, About last night heter den. Riktigt bra rulle om ni frågar mig, älskar denna typ av film. Den tycker jag ni får kolla ;)

sommar inspo

Imorgon är det redan 1 juni, tiden går så sjukt fort! Det är endast 6 dagar kvar i skolan !! fyfan va gött. Känns som denna sommarn kommer bli riktigt amazing;)

Nu har jag precis käkat så inväntar gladiatorena nu :) bloggar mer imorgon.

en bra fredag

Igår åkte jag ut till Sofia och sov där, vi grillade och sedan åt annanas och jordgubbar o kollade på björn bröder, hahah bästa filmen, kan inget annat än att älska den. Riktig myskväll, alltid så kul med dig bästis<3 

 

Nu ska jag plugga matte och skriva klart ett engelska tal som jag har dratt ut på så jävla mycket! och att jag ska hinna göra 2 matteprov också som jag knappt pluggat till känns ju sådär. ska bli så sjukt gott med sommarlov nu!