emmandersson!

Kategori: Träning

back träning

Hallu, idag övningskörde jag upp till kroppefjäll vilket gick as bra :) där körde jag lite back träning, ser inte ut som det är en tung backe men vill jag lova att de är!! efter ca 15 vänder i den backen höll jag på att spy, haha nejdå men gick helt okej bra. Jäkla sexigt jag spänner rumpan på bilden över....hahha not!

 

Igår i skolan var det Plus Awards, för er som inte vet va de är det typ en liten gala vi har på skolan, där två ifrån varje linje som har typ utmärkt sig lite extra under året vinner ett pris, jag vann årets PT heheh roligt :D fett pin att gå upp på scen ruffsig i håret och tog fel byxer så hade hål i skrevet haha ah ni förstår..inte kul..

Morgon PW

Vaknade runt nio tiden och gick upp nästan direkt och bytte om för att gå en PW, riktigt härlig start på dagen om ni frågar mig. Efter det gjorde jag ordning standard frukost (havregrynsgröt med bär o frukt!!!) nyttigt och gott. 

Just nu ligger jag i min säng och funderar på om jag ska ta tag i lite plugg så jag blir klar med allt. Laddar även upp för ett axel och mage pass i eftermiddag :)

helt slut efter dagens pass

Kom precis hem efter ett grymt gympass med Anna, idag körde vi lite cardio sedan biceps, triceps och axlar. Helt död.. imorgon kommer jag inte komma upp ur sängen har jag en känsla av, hade ju leg day igår och kan knappt sitta på rumpan för har sån träningsvärk!! vilket är en posetiv sak ;) nu äter jag de som är på bilden och ska försöka göra klart lite skoluppgifter. Slänger kanske in något inlägg senare:)

gött ryggpass

 

Igår vart det en lite seg dag eftersom vi typ inte gjorde något iskolan förutom sista passet vi var på gymmet. Då körde jag och Fannie först 20 min cardio och sedan rygg och mage, kändes riktigt bra fakstiskt! Så nu ligger jag och kollar på Biggest loser och äter frukt! mumma:)

Legday

(bild sen i tisdags när jag och Fannie tränade)

Idag är det lördag, näst sista dagen på lovet...sen börjar praktiken på dagis hihi. Har precis duschat efter ett benpass, känslan efter ett dödarpass är obeskrivligt!! Körde först 30 minuters intervall träning på löpbandet sen körde jag:

Knäbäj med 40kg 12x3

Utfallssteg 20x3

Kissande hunden 20x3

Sumo squats 20x3

Rumplygt 20x3

Vadpress 20x3

 

Bra pass enligt mig, körde väldigt intensift idag men nästan ingen vila emellan övningarna hade så bra muskelkontakt idag så körde på bara ;) hehe. 

godmorgon på er

Hallå! käkade en god frulle förut, mumms bästa på hela dagen typ hihi. Kollade ett avsnitt av Teen wolf nyss och nu börjar det bli riktigt spännande, längtar tills nästa avsnitt kommer. Stiles <33

Om en halv timma ska jag köra ett benpass + lite cardio tänkte jag. Hej så länge ;)