emmandersson!

Kategori: Träning

 

 

Så underbart att kunna sova ut riktgt på morgonarna.. dock ska de vara så jävla typiskt att man vaknar typ 8 klarvaken och typ får tvinga sig till söms igen bara för att man kan liksom haha.... Söta mormor kommer med jordgubbar och CHOKLAD!!!! men den fick hon behålla själv! dom är lite tröga här hemma när det gäller min 30 dagars utan sötsaker blalab. hehe men nu är det endast 8 dagar kvar wihoo!

Nu väntar jag på Fannie ska komma och hämta upp mig så ska vi åka och köra ett dödar pass på gymmet hihi ;)

crossfit i skolanHejsan! hur är läget idag? med mig är det fint. Inte så farlig träningsvärk sen igår faktisk men som sagt det värsta kommer ju dag 2;) Kom precis hem från skolan så nu ska jag ta en tartarus och dra mug bort mot gymmet för att jobbigt cardio pass!! kämpa!

 

Bjuder på en bild från tidigare idag då jag höll i ett crossfit inspirerat pass, JOBBIGT men kul. Har ni testat crossfit någon gång? :) 

Dont give up


Nu är jag näst in till död kan jag lova, körde 1 timmes intervaller på löpbandet sen körde jag ett ganska så tufft axel & biceps pass, hoppas på träningsvärk imorgon;) tycker faktiskt att det är lite skönt. hehe. Dricker en ptoteinshake för att snabba på återhämtningen lite, just nu har jag päronsplitt smaken som är god dock slår den inte choklad.
Mamma och pappa har vart i göteborg och bott på hotell så när dom kom hem idag hade jag gjort iordning plankan:D snäll dotter! Vet inte om det heter plankan eller om det bara är vi som säger så?!

snygga träningskläder

 

 

Nu har jag tränat klart, blev 1 timmes cardio plus några basövningar. Känns riktigt bra nu i kroppen, kommer somna gött ikväll kan jag lova.  Nu käkar jag tacos och ska sätta på någon bra film. 

Att hålla motivationen på topp hela tiden är jävligt svårt,  så ett tips är att köpa massa snugga träningskläder som det finns miljoner av, waah så mycket jag vill ha!! För det är alltid kul att träna när man har fina kläder, inte sant ;)) Lite saker jag ska inskaffa så småning om.

todays workoutLigger i sängen och kollar på Revange, nya avsnitt på 3:an varje vecka, wiiie så bra! 

Idag körde jag 30 min cardio och övade på mitt crossfit/x-fit pass jag ska hålla i skolan nästa vecka!!! waah hoppas det går bra. Imorgon är det äntligen fredag igen, dock har jag matteprov som inte är lika rockigt....menmen. Fannie och Becca kommer hit imorgon kväll så ska vi ha myskväll, ska bli kul längesen vi träffades nu faktiskt. 

smarrig smoothieIdag hade vi bara en lektion som var massage så jag stannade hemma hihi, busigtjej, men kände inte för att åka buss tre timmar för att massera lite som jag lika väl kan göra på någon här hemma. Tränade iallafall nyss, körde 40 min cardio, 20x3 knäböj med 30kg, 20x3 situps och plankan 1 min x 3 och nu sitter jag och dricker en super god smoothie som jag slängde ihop! (inte den på bilden, den är tagen från google) Känner typ för första gången i mitt liv att jag kommit igång med träningen riktigt bra, samma med kosten, har bestämt mig för att inte äta något socker i 30 dagar! får se om jag klarar det:)

 

Det jag hade i smootien var:

♥  Vanilj yoghurt

♥  Hallon  

♥  Banan

snöstormVart en ganska lugn dag iskolan, var på gymmet de sista två timmarna då vi jobbade med våra pass vi ska hålla i framöver och så höll Linnea i sitt crossfit pass som vart både extremt jobbigt med sjukt roligt! Crossfit kör man oftast i 30 min unegfär eftersom man jobbar med hög intensitet hela tiden, i crossfit gör man i princip allt, styrka, kondition, dra, lyfta, springa, klättra, ah you name it! sjukt rolig sport, synd att den inte finns här i närheten för då hade jag lätt börjat med de:D

När vi gick från gymmet så vart det snöstorm ute vill jag lova, usch vill ha värme inte detta kalla. Ajha nu ska jag lägga mig i sängen och invänta Paradise hotel, så jävla roligt avsnitt igår hahah.