emmandersson!

Kategori: Vardag

Godnatt my lovers

Idag efter jobbet åkte jag med familjen ut på sjön, så åt vi lunch och solade på klipporna, riktigt mysigt om ni frågar mig. Skönt att spendera lite tid med familjen. Sen börja de dock blåsa massa så vi drog oss hemåt och grillade med mormor :) men nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon väntas det jobb igen och så kommer nog Jonna hit, känns så tomt, inte träffat henne på flera dagar:(( men imorgon så :D

Gårdagen

Igår var de beach vollyboll, bästa på hela sommarn! Var nere på stranden o hejja på Fannies lag som var med och spela, sen vid fyra drog vi oss hemåt för att fixa oss för kvällen, då vi förfesta hos mig några brudar senare drog vi till en kompis innan det blev vidare till Wärs, var riktigt rolig kväll faktiskt, blev dock en aning för mycket alkohol... och de får man lida för idag ;)

Finaste tårtan

 

Igår fyllde becca äntligen 18 år!! wihooo. Så Fannie som fått körkort:)))) kom och hämta upp mig så åkte vi till Sofia o fixa iordning tårtan sen drog vi o överaskade becca, tror hon blev glad :D bara 120 dagar kvar nu till det är min tur......blä så segt!!

Efter det hämta vi upp fille och drog ner till vita o spela lite vollyboll och badade, riktitg varmt i vattnet faktiskt, jag bada till och med, och nu är jag ännu mer förkyld så det var nog inget smart val kanske...

Fin dag med fin tjej

Efter jobbet idag så kom Jonnus till mig, så fixade vi ordning lite frukt och tog cyklarna ner till vattnet. Satt i solen o bara myste, riktig kvalitetstid med bästa! love u my girl. 

Kanalyran

Tjäna, ligger i min säng och dör lite.. sjukt sliten efter dessa två dagars fylla ;) känner mig gammal haha. Nä jag och Jonna tryckte i oss en fet pizza förut och den satt riktigt fint. Fredan var lätt roligast iallafall. Nu tänkte ja kolla på de nya avsnittet av Orange is the new black och gå och lägga mig så jag tar mig upp imorgon till jobbe. 

New things

Här är lite saker ja har köpt nu det senaste, älskar färgen på tränings shortsen, man ser så himla brun ut i dom:D I love it. 

Snart har jag gjort första veckan på jobbet, har gått riktigt fort faktiskt känns som det var igår ja började. Tänkte ta med mammi och åka o hälsa på Jonnus på hennes jobb men nope de går ikke, ponta har snott bilen :((( aja nu sitter ja i min säng och ska kolla de nya avsnittet av PLL!! wihoo.. tycker dock att de börjar tappa spänning.. jaja bloggar mer när jag har något roligt att berätta för nu babblar ja bara.....;) puss