emmandersson!

Kategori: Vardag

Fyfan va du är bra!!!

Grattis till studenten min finaste bästis!! så grym är du!!

Åh nästa år är det min tur, längtar något fruktansvärt, trean kommer nog gå jäkligt fort, och vi har bara roliga ämnen kvar att läsa det gör det hela ännu bättre:D wihoo!

Idag har jag ätit så jävla mycket, mår så illa just nu.. varför ska de vara så gott med mat för?! Väntar iallafall på sega Jonnus som ska komma hit så blir det nog lite festligheter ikväll :)

klar i skolan!!

Tjena, allt bra med er? med mig är det super bra. Idag hade vi en kompleterings dag då vi fick arbeta med vilka ämnen vi ville, och jag är äntligen klar med matten trodde verkligen att jag skulle få F men efter unegär fem timmar så vart ja klar. Att jag ALDRIG mer kommer läsa matte och engelska den känslan går inte ens att beskriva, helt underbar. Detta firade ja med att baka bullar, åt fyra stycken!!haha kan inte stå emot bullar, därför får ja köra extra hårt på morgondagens träning :)

about last night

 

Har inget roligt att blogga om idag så tänkte bjussa på ett litet film tips, About last night heter den. Riktigt bra rulle om ni frågar mig, älskar denna typ av film. Den tycker jag ni får kolla ;)

sommar inspo

Imorgon är det redan 1 juni, tiden går så sjukt fort! Det är endast 6 dagar kvar i skolan !! fyfan va gött. Känns som denna sommarn kommer bli riktigt amazing;)

Nu har jag precis käkat så inväntar gladiatorena nu :) bloggar mer imorgon.

en bra fredag

Igår åkte jag ut till Sofia och sov där, vi grillade och sedan åt annanas och jordgubbar o kollade på björn bröder, hahah bästa filmen, kan inget annat än att älska den. Riktig myskväll, alltid så kul med dig bästis<3 

 

Nu ska jag plugga matte och skriva klart ett engelska tal som jag har dratt ut på så jävla mycket! och att jag ska hinna göra 2 matteprov också som jag knappt pluggat till känns ju sådär. ska bli så sjukt gott med sommarlov nu!

back träning

Hallu, idag övningskörde jag upp till kroppefjäll vilket gick as bra :) där körde jag lite back träning, ser inte ut som det är en tung backe men vill jag lova att de är!! efter ca 15 vänder i den backen höll jag på att spy, haha nejdå men gick helt okej bra. Jäkla sexigt jag spänner rumpan på bilden över....hahha not!

 

Igår i skolan var det Plus Awards, för er som inte vet va de är det typ en liten gala vi har på skolan, där två ifrån varje linje som har typ utmärkt sig lite extra under året vinner ett pris, jag vann årets PT heheh roligt :D fett pin att gå upp på scen ruffsig i håret och tog fel byxer så hade hål i skrevet haha ah ni förstår..inte kul..

lill lördag

Idag är det lill lördag och var även sista dagen iskolan för denna vecka så de firades med räckor och äggmacka, galet gott. Just nu ligger jag i sängen och typ somnar till hela tiden så ska nog strax krypa ner under täcket o sova och sätta på någon bra film. Bloggar mer imorgon. Kram och gonatt.

min helg


I går var de en riktigt lyckad kväll faktiskt med mina favvo tjejer, bara Becca som saknades :(( 

Idag skulle jag egentligen kört rumpa och cardio men eftersom det blev en hel del alkohol igår (hehe) så vart jag lite bakis så jag skippade det idag faktiskt. Tog en go PW med Anna istället, gick ner till vita och kände på vattnet, satan va kallt haha. Riktigt skönt att komma ut och få prata av sig lite iallafall. Men nu ligger jag i sängen och ska försöka sova för inatt blev det inte många timmar kan jag lova. Godnatt.